Priser

Egenbetalingen er 1.920 kr. om måneden pr. barn. Juli måned er betalingsfri. Prisen inkluderer ikke mad.

Egenbetaling opkræves kvartalsvis forud. Tilmelding til PBS er et krav.

Du kan ansøge om hel eller delvis friplads gennem Aalborg Kommune, som i enhver anden institution.

Åbningstider og lukkedage

Mandag-torsdag kl. 7.00-16.30
Fredag 7.00-16.00.

Vi har en række faste lukkedage: Mellem jul og nytår, dagen efter Kr. Himmelfartsdag, Grundlovsdag, uge 8, tre uger i sommerferien og uge 42. Se evt. årsplanen.

Vi kan tilbyde lovpligtig, alternativ pasning på faste lukkedage mod merbetaling. Alternativ pasning vil oftest ske i en af de børnehaver, vi samarbejder med.

Udmeldelse – husk at melde udmeldelse 5 uger før

Stopper dit barn i børnehaven på et andet tidspunkt end op til skolestart, skal du huske at følge vores regler for udmeldelse. Du skal aflevere en udmeldelsesblanket senest 5 uger før, så vi kan nå at give pladsen til et andet barn. Husk også at udmeldelse kan kun ske til den første i måneden. Du vil blive opkrævet fuld betaling, hvis dit barn stopper uden at være rettidigt udmeldt. Læs mere om udmeldelse i vores Velkomstfolder.

Læs meget mere praktik i vores info-folder her på siden.