Indmeldelse

Vi optager løbende børn i børnehaven, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Du kan skrive dit barn op til at starte i børnehaven på et bestemt tidspunkt. Har vi ikke plads, når du skal bruge den, kan du komme på venteliste. Af og til har vi også ledige pladser nu og her.

Meld dit barn ind eller kom på venteliste

Du kan kontakte os på mail, hvis du ønsker at få dit barn skrevet op eller på ventelisten. Skriv ”Indmeldelse” i emnefeltet og tilføj navn, samt hvornår du ønsker, at barnet skal starte i mailen. Så kontakter vi dig.
Ved tilmelding opkræves et administrationsgebyr på 300 kroner. Skulle børnehaven i mod forventning ikke være i stand til at tilbyde en plads, den måned barnet fylder 3 år, refunderes beløbet. Ønsker man at takke nej eller ja til tilbudt plads eller få sit barn fjernet fra ventelisten refunderes beløbet ikke.

Vi er ikke en del af Aalborg Kommunes pladsanvisning, fordi vi er en privat børnehave.

Mangler du plads nu og her

Kontakt os på mail og hør om vi har ledige pladser.

Besøg børnehaven

Du kan altid kontakte os og aftale et besøg i børnehaven.

Udmeldelse

Husk, vi særlige regler for udmeldelse, der ikke sker op til almindelig skolestart. Læs mere under Praktisk info