Indmeldelse

Vi optager løbende børn i børnehaven, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Du kan skrive dit barn op til at starte i børnehaven på et bestemt tidspunkt. Har vi ikke plads, når du skal bruge den, kan du komme på venteliste. Af og til har vi også ledige pladser nu og her.

Meld dit barn ind eller kom på venteliste

Du kan kontakte os på mail, hvis du ønsker at få dit barn skrevet op eller på ventelisten. Skriv ”Indmeldelse” i emnefeltet og tilføj navn, samt hvornår du ønsker, at barnet skal starte i mailen. Så kontakter vi dig.
Vi er ikke en del af Aalborg Kommunes pladsanvisning, fordi vi er en privat børnehave.

Mangler du plads nu og her

Kontakt os på mail og hør om vi har ledige pladser.

Besøg børnehaven

Hver d. 1. mandag i måneden har vi åben hus/ rundvisning som starter kl. 15. Kontakt os venligst, hvis I ønsker at deltage i denne. Det er også her, at der er mulighed for at skrive dit barn op på ventelisten.

Udmeldelse

Husk, vi særlige regler for udmeldelse, der ikke sker op til almindelig skolestart. Læs mere under Praktisk info